top of page

A tűz tisztító, transzformáló ereje

Megkaptam az Égi iránymutatást, hogy elérkezett az idő arra, hogy ismét átmenjünk tűzön. Így a következő elvonulás a parázson járás köré fog épülni, melyben ott lesz az Istennő szentsége, lágysága, szépsége, az Igazgyöngyünk és a tűz tisztító, transzformáló ereje. 


Nagy kihívás nekem ez a fajta megtapasztalása a beavatásnak. A bennem élő sámán életre hívja ezt a szert, de lényem más részei is rárezegnek erre történésre. Sokáig éreztem azt, hogy erre nem én vagyok a legmegfelelőbb ember, nem tanultam sosem, és mivel mély tisztelettel adózom az ősi módszereknek, meg sem fordult a fejemben, hogy valaha én is olyan vezető leszek, aki a parázson megy át.


Mégis éreztem a hívást, ott munkálkodott bennem, hogy megtegyem. Persze voltam én hagyományoknak megfelelő tűzön járáson, de ami az én fejemben megszületett, az teljesen más volt. Idő kellett ahhoz, hogy elfogadjam azt a tényt, hogy a régi szertartásokat is meg lehet újítani, bele lehet vinni az újabb energiákat, sőt a mai világban kell is.


A lényeg a tisztelet, az alázat, a szívem tisztasága, és a kapcsolódás a tűzhöz, hogy érezzem Őt, bennem lobogjon, eggyé tudjak válni vele. A tűz szimbolikus jelentése megtalálni az erőm, integrálni azt, és így élni az életem.


A tűz behívása

Hívlak Téged tűz elem, légy velünk a körben! Segíts nekünk, hogy bátrak legyünk, cselekedni tudjunk! Erőd segítségével teremtsünk. A szívünkben lévő haragot, félelmet szeretetté tudjuk változtatni! Égesd el múltat, hogy a helyébe be tudjon költözni az Új!  Áldás!


A tűz egy nagyon intenzív, látványos energia, mégis, ha közel kerülünk hozzá a befelé figyelés, a lecsendesedés elengedhetetlen. Megtapasztaljuk a csend némaságát, ami mégis beszél hozzánk. Ez is segít mélyen és őszintén kapcsolódni önmagunkhoz, a tűz erejéhez.


Nem baj, ha van bennünk félelem, nem baj, ha tele vagyunk stresszel, aggodalommal, fájdalommal, kétségekkel. Ezek is mi vagyunk! Aminek itt és most nincs helye az az illúzió, hamisság, rózsaszín felhőkön lebegés. A lényeg az, hogy igaziak legyünk!


A tűz lebont, eléget mindent, ami nem hozzánk tartozik, de ehhez az is kell, hogy őszinték legyünk magunkhoz, a tűzhöz, és bizony a csoporthoz is, akikkel parázson járunk. Merjétek megmutatni felvállalni igaz önvalótokat, mindig mindenek felett! Érezzétek meg az igaz belső hangot, a lelketek hívását, és a szerint döntsetek, hogy átmentek-e parázson vagy nem. Semmi sem kötelező, egyértelműen fogjátok érezni a hívást, és hogy az Égi Segítőid veletek vannak!


Ennek az eseménynek hatalmas transzformáló ereje van. Hatalmas felelősség, hatalmas vállalás, hatalmas tudás-átmozgatás a vezetőben, és a csoportban is. A vezető ezzel tud segíteni a csoportnak, és a csoport ezzel tud segíteni vezetőnek. Az energia körbe ér. Amikor a parázs előtt állsz, nincsenek álarcok, Te vagy, a HIT-ed és a parázs. A parázson túl pedig várunk téged, és várnak az új utak, lehetőségek.


Aki nem érzi a késztetést, hogy átmenjen a parázson, annak is segít a szer, hogy bele tudjon állni az erejébe, meglássa az egyszerű igaz valóságot. A tűz teljesen biztosan ott fog lobogni benned életed minden napján, s az itt kapott élmény elkísér egy életen át.


Vezetőként pedig megéled azt, hogy a láthatatlan világ, Földanya befogad, a tűz a társaddá válik. Elsőként lépsz rá a parázsra, egyfajta utat törve, példát mutatva a csoportnak, megmérettetve a HIT-ed, kitartásod által. Majd a parázs végén kitárod karjaidat a társaid felé, hívod és várod őket, hogy tegyék meg a lépésket. Aztán pedig egy nagy ölelésben, felszabadító örömben kapcsolódik lélek a lélekkel, és úgy érzed, hogy hegyeket tudsz megmozgatni, és mindenre képes vagy, mert a tűz tisztító és transzformáló ereje felszabadít, melyet azonnal érezhetsz!

bottom of page