top of page

Mária Magdaléna a szerelmes nő és papnő

“Én vagyok a vágyott és az üldözött

Én vagyok a megvetett és az imádott

Én vagyok a szeretett és a gyűlölt

Én vagyok a szajha és a szent”


Sokat mondóak ezek a sorok, és szólnak minden nőhöz. A Biblia Mária Magdalénát prostituáltként tartja nyilván, pedig bármily furcsa is Ő volt Jézus felesége. A csatornázások melyek erről szólnak elég megdöbbentő részletességgel tárják fel kapcsolatukat. Korának üldözött, pellengérre állított képviselője lett sajnos. Ő mindezek ellenére mindig kitartóan, feltétel nélküli szeretettel, sok alázattal, és még több erővel élte az életét, és tette azt, melyre születetett.


Ez a csodálatos nő ugyanis Isis papnője volt, aki aktív beavató papnőként látta el feladatát. Magdaléna gyerekkorától kezdve tudta, hogy Jézus párja lesz. Tudatos felkészülés volt az élete. Évekig tanulta teste energiáinak áramoltatását, az igaz és tiszta egyesülés csodáját. Ez volt a beavató tantrikus út mely az energiák áramoltatásáról szólt. Ezzel az energiával, fénnyel aktiválták fénytestüket, és ez volt az isteni női minőség segítsége, amivel később Jézus a bevállalt küldetését meg tudta tenni.


.A csatornázások ezen a ponton eltérnek, van amelyik azt mondja, hogy volt fizikai kontaktus közöttük, és van amelyik azt mondja, hogy nem. Mindkettő igaz lehet, hiszen nem kell szeretkezés ahhoz, hogy fénytestünk “felragyogjon”.


Egy biztos Mária Magdaléna a szerelmes nő, és papnő energiáit áramoltatta egyszerre, mely nem könnyítette meg dolgát, hiszen papnőként tudta, látta, értette és elfogadta a jövőt, szerelmes nőként pedig szenvedett, és fájt a lelke az imádott férfi miatt. Ez a kettősség végig kísérte egész életét. Tiszta volt mégis bemocskolták, de ő míg élt, úgy élt, ahogy szíve diktálta, állhatatosan, példát mutatva, nőket tanítva. Sára nevű kislánya révén pedig a krisztusi vérvonal útjára indult. Dél- Franciaország sok emléket őriz szépséges munkájáról. Szent helyek őrzik emlékét.


Istennői minősége, szépsége ma is segíti a nők életét. Sokszor csatornázzák üzeneteit, mely vigaszt, bátorságot, és állhatatos szeretetet közvetítve gyógyítják a női szívek sebeit. Mária Magdolna energiái egyszerre lágyak, nőiesek, mégis erősek, mellyel utat mutatnak az ébredni vágyó nők számára.

bottom of page