top of page

Válj Önmagaddá!

Kapcsolódj le minden olyan energiamezőről, ami nem te vagy, ami nem téged szolgál már! Ami inkább elvesz belőled, nem pedig önmagaddá tesz. Mond meg, hogy önmagad szeretnél lenni, s nem más energiáját szeretnéd hordozni már! Szeretnéd megismerni önmagad, hogy milyen is vagy igazán, de úgy nem megy, ha más energiák mintáját követed. Nézd meg, milyen is vagy valójában! Mások energiája nélkül.

Ha fejlődni szeretnél, kövesd a saját mintáidat! Keress olyan energiamezőket, vagy hálózatokat, amelyeket a magadénak érzel. Ne pedig olyanokat kövess, ami számodra idegennek hat. Gondold el, mi az, ami közel áll hozzád, majd engedd ezt el! Hunyd be a szemed és érezd, amit érezni szeretnél! Lásd, amit látni szeretnél! Tapasztald, amit tapasztalni szeretnél! A lényeg, hogy ne támassz szigorú elvárásokat magaddal szemben, hanem hagyd, hogy megtörténjenek ezek az energetikai változások benned. Pl: Ne akard, hogy gazdag legyél, ne akard, hogy párra találj, ne akard, hogy egészséges legyél, ne akarj tökéletes lenni… Csak hagyd, hogy jöjjenek az élmények, miközben becsukod a szemed, és dolgozzanak az energiák azáltal, hogy önmagaddá válsz! Mindezt úgy, hogy a saját energiamintáidat alkotod meg.

Ha kitartóan gyakorlod a mindennapokban ezt az elvárások nélküli állapotot, a változás meg fog történni. Hogy ez a változás mit hoz magával, az egyéntől függ. A folyamat mindenképp elindul és téged fog szolgálni, nem pedig másokat. Menthetetlenül önmagaddá válsz. A kérdés, hogy felkészültél–e arra, hogy találkozz önmagaddal? Ez azzal is járhat, hogy szembesülsz dolgokkal, felismeréseid lesznek, amik nem mindig tetszenek, de lehet hogy boldoggá tesznek. Kinek-kinek a maga élete, energiája. Ezáltal az életedben is változások történnek, mivel te magad is megváltozol, ez mindenhol változást fog okozni körülötted. Hogy észre veszed-e ezeket a változásokat, azon múlik, hogy figyelsz-e.

bottom of page