top of page

Az élet értéke

Ígéretemhez híven megosztom azokat a tanításokat, amit a közelmúltban kaptam, s érkezett hozzá elhívás is, hogy osszam meg több nyelven, hogy minél több embert elérhessen. A legutóbbi a tudati programozásról szólt, ez pedig arról, hogy milyen hihetetlenül értékesek és fontosak vagyunk!


Korábbi üzenet az élet értékéről 19.03.21.

Mindenki egy csoda! Egy teljesen egyedi, megismételhetetlen, nagyra becsült kincs. Teljesen azonos jelentőséggel bírunk, egyikünk sem fontosabb, igazabb, valóságosabb a másiknál. Minden élet, érzület, a bennük élő valóság egyformán becses a Teljesség számára.


The value of life

Everyone is a miracle! It is a completely unique, unrepeatable and a highly valued treasure. We have absolutely the same importance, none of us is more important, truer, or more real than the other. All life, feeling and reality in them are equally precious to Whom.


Der Wert des Lebens

Jeder ist ein Wunder! Ein völlig einzigartiger, unwiederholbarer, hoch geschätzter Schatz. Wir haben absolut die gleiche Bedeutung, keiner von uns ist wichtiger, wahrer oder realer als der andere. Alle Leben, Gefühl und Wirklichkeit in ihnen sind für wen ebenso wertvoll.

bottom of page